Brievenbuscadeautjes

De perfecte cadeautjes die passen in de brievenbus om iemand veel succes, veel geluk of veel liefs te wensen of om te troosten,... Deze cadeautjes kunnen afgehaald worden in Kessel-Lo of Scherpenheuvel, opgestuurd worden naar jou om zelf af te geven, of rechtstreeks opgestuurd naar de persoon die je wil verrassen. 

Deze cadeautjes werden samen ontwikkeld met Soul in Bloom (www.soulinbloom.be).

 

Kleine cadeautjes met droogbloemen

Zoek je een klein cadeautje om iemand op te vrolijken, succes te wensen,...? Op deze pagina kan je kleine cadeautjes terugvinden. Deze zijn op te sturen, of af te halen in Kessel-Lo of Scherpenheuvel. 

Deze geschenkjes zijn ook ideaal om uit te delen als bedankjes bij een huwelijk, als alternatief voor doopsuiker, als nieuwjaarscadeautjes in een bedrijf,... Wil je graag een grote hoeveelheid en/of wil je ze graag personaliseren? Vul vrijblijvend het contactformulier in met je wensen en Bloemelot zal je zo snel mogelijk contacteren.

Decoratie met droogbloemen

Hier vind je alle overige decoratie die niet in de brievenbus past. Snuister gerust tussen de potjes, kransen,... die je hier kan vinden.  Heb je liever een andere kleur en is deze niet beschikbaar in de webshop? Contacteer me dan om te bekijken wat mogelijk is. 

 

Unieke boeketjes

Ben je op zoek naar een droogbloemenboeketje in een mooi vaasje? Bloemelot zoekt naar vaasjes met een aparte vorm of design, mooie flesjes, potjes,... Ze laat zich door het vaasje inspireren en zoekt zorgvuldig bijpassende droogbloemen en grassen zodat het een mooi geheel wordt. 

Wil je graag een vaasje als cadeautje voor iemand anders of jezelf, stuur een berichtje met je wensen (kleur, grootte,...). Bloemelot neemt contact met je op en zoekt samen met jou het ideale boeketje.

Heb je een mooie vaas en wil je graag wat meer kleur in huis? Ook dit is mogelijk! Stuur een berichtje en Bloemelot neemt contact met je op om verder af te spreken.