Pluktuin Bloemelot

 

 

 

 

Het overgrote deel van de bloemen en grassen die ik in mijn creaties gebruikt, komt uit mijn eigen tuin. Ik volgde de cursus eco-bloementeler bij Yo van Achillea om zoveel mogelijk bij te leren. In mijn tuin vind je voornamelijk droogbloemen zoals zonnestrobloem, strobloem, lamsoor,... Maar ik ben ook een grote fan van dahlia's en andere zomerbloeiers (cosmea, zinnea, leeuwebekje,...) om ook verse boeketjes te maken. 

Wil jij ook genieten van ecologische, lokale seizoensbloemen? Of wil je iemand anders graag in de bloemetjes zetten? Zoek je feestvaasjes om je feesttafel op te fleuren?

 

In de tuin van Bloemelot kan je zelf een boeketje komen plukken. Ik geef je graag meer uitleg over de verschillende soorten en welke bloemen je best plukt om er zo lang mogelijk van te genieten.

 

Haal je liever een kant en klaar boeketje af? Ook dat is mogelijk. 

 

Heb je een feest en wil je graag wat mooie vaasjes om op tafel te zetten? Er zijn verschillende opties: kom zelf je bloemen kiezen om je vaasjes te vullen, breng je vaasjes binnen en ik vul ze voor je, of haal gevulde vaasjes af en breng ze na het feest terug. 

 

In de pluktuin van Bloemelot worden bloemen geteeld volgens de seizoenen en op een ecologische manier. Hierdoor zijn er niet altijd evenveel bloemen en alle soorten beschikbaar. Ben je op zoek naar een bepaalde kleur, bepaalde soorten,... dan vermeld je dit best in je berichtje zodat ik kan kijken of ik voldoende bloemen beschikbaar heb.