Bij Bloemelot kan je ook terecht voor droogbloemencadeautjes op maat. Ben je op zoek naar droogbloemencadeautjes als alternatief voor doopsuiker, bedankjes bij een huwelijk, een aandenken bij een communie of lentefeest, of...? Wil je er ook graag een of meerdere vaasjes bij als tafeldecoratie,...? 

 

Alles op maat creëren vraagt tijd. Houd daarom rekening met een levertijd van minimum 1 maand.

Kleine cadeautjes

Je kan kiezen uit verschillende gevulde glazen flesjes/stolpjes/buisjes. 

  • miniflesje met kurk (hoogte 6 cm, diameter 3 cm)
  • flesje met kurk (hoogte 8,5 cm, diameter 4 cm)
  • smal buisje met kurk (hoogte 11 cm, diameter 2,5 cm)
  • breed buisje met kurk (hoogte 7 cm, diameter 3,5 cm)
  • stolpje met kurk (hoogte 6 cm, diameter 4 cm)

Deze glazen potjes kunnen gevuld worden met droogbloemen in de kleuren naar keuze, eventueel bijpassend bij het geboortekaartje, uitnodiging,... Indien gewenst, kunnen ze ook gepersonaliseerd worden adhv een sticker met de naam, tekstje,... De kleur en het lettertype kunnen aangepast worden, zodat ze perfect bij je uitnodiging, geboortekaartje... passen. 

 

Heb je zelf de perfecte potjes gevonden? Ook deze kunnen gevuld worden door Bloemelot.

Wens je ook enkele bijpassende grotere vaasjes of buisjes om je tafel op te fleuren, of om je doopsuiker uit te stallen, vraag dan zeker naar de mogelijkheden.

 

Graag meer info, of wens je een vrijblijvende offerte. Vul dan zeker het contactformulier in en Bloemelot contacteert je zo snel mogelijk. 

 

Decoratie

Geef je een feest en wil je de perfecte (tafel)decoratie? Ook daarvoor kan je bij Bloemelot terecht.

Hiervoor neem je best vrijblijvend contact op via het contactformulier. Ik contacteer je dan zo snel mogelijk om je wensen te bespreken.