Agenda

Wil je de creaties van Bloemelot graag in het echt bewonderen? Bloemelot staat af en toe op een rommelmarktje, of een makersmarktje. Of wil je graag een workshop volgen? Hier kan je de volgende evenementen vinden waar je Bloemelot in real life kan ontmoeten... Wil je zelf graag een workshop organiseren onder vriendinnen, als vrijgezellennamiddag,... kan je Bloemelot contacteren via het contactformulier op de contactpagina.

 

Bloemelot heeft ook een plekje in de Jacob's Conceptstore Leuven. Hier kan je een selectie uit het assortiment van Bloemelot direct aankopen. Unieke boeketjes, cadeautjes met droogbloemen, kaartjes,...  Bloemelot zal hier ook elke maand zelf een dag aanwezig zijn. De data zullen hier ook worden meegedeeld. 

Camping Flamingo

Ook in 2024 zal Bloemelot een plekje hebben op Camping Flamingo, een gezellig marktje in Hal 5 Leuven. Hier kan je lokaal en duurzaam kopen bij 40 makers en tweedehandsverkoper. 

Bloemelot zal je hier kunnen terugvinden op zondag 14 april tussen 12u en 18u. 

 

Jacob's Conceptstore Diestsestraat 66 Leuven

Jacob's Conceptstore Leuven is helaas gesloten. Er komt wellicht snel een nieuwe vestiging waar hopelijk Bloemelot ook weer een plekje heeft...